“Maandumine”

TĂ€na on 4.november. Maandun meie esimesest maanudmisest. Meist keegi ei osanud oodata nii suurt publikut… Tegime saalis proovi vaid ĂŒhe korra, samal pĂ€eval. Peaproov venis pikaks ja etendus venimise hirmus tiba kiireks… Kuigi meil oli hea teo-kell olemas, ei jĂ”unud me seda veel tĂ€ielikult rakendada. Igaljuhul super, mul ei ole sĂ”nu. Nagu mu Ă”epoeg ĂŒtleb, nii tore, et minesta 🙂

Ma tĂ€nan vĂ€ga kĂ”ik inimesi, kes uskusid meisse ning oma jĂ”ua ning nĂ”uga toetasid. KĂ”igepealt ĂŒliarmsad Evely ja Marilii – ma nii vĂ€ga tĂ€nan teid pĂŒhendumise, muusikalise lahenduse ning ruumi hoidmise eest. Andsite oma hÀÀled ja sĂŒdamed 🙂 Evely poeg Emil, kes Linnuga mĂ€ngis, milline sĂŒdikus ja soov mĂ€ngida, ma vĂ€ga tĂ€nan. TĂŒdrukud Hiie ja Karolina, kes said alles reedel teada, et vajame nende abi, Karolinaga kohtusime esimest korda elus sel samal esietenduse hommikul teatrimajas. AitĂ€h teile pĂŒhendumise ja ilusa nukumĂ€ngu eest vĂ€ikeste loodushaldjatega! Ja aitĂ€h Hiie emale Greetele, kes lapsi ja kogu tiimi oma kohaloluga toetas, muidugi tĂ€name ka kohvi, tee ja muffinite eest ning eriline tĂ€nu Saaremaa Ă”unu toomast 🙂 Meie ĂŒliarmas KĂ€rt, kes Tigu keris – milline sisseelamine! SuurepĂ€rane, ma vĂ€ga tĂ€nan! See oli meil KĂ€rdiga kolmas kohtumine – super asjalik ja loominguline ja nagu ta ise ĂŒtles, metsainimene. Mul on nii hea meel, et oleme tuttavaks saanud 🙂 Erko, aitĂ€h! Meie ĂŒldkompositsioon, butafooria meister ja tehnilised lahendused. SĂŒdamest tĂ€nan, et kĂ”ige sellega kaasa tulid, aitĂ€h, et pĂŒhendusid, andsid oma aja ja sĂŒdame 🙂 Meie tahvelseina maalingu autor ja kirjutaja nĂ€itemĂ€ngus – Martin. Ma vĂ€ga vĂ€ga tĂ€nan, lihtne, selge, kohal – super! Ja aitĂ€h Sirlyle – vĂ€ga tĂ€nan abi eest ettevalmistustega, butafooria sĂ€ttimisega. Olime ajaliselt parajas pinges ja ilmusid kui ingel! Esietendusest valmib kunstfilm – Elina 🙂 Mul on nii hea sinuga koos töötada! Oled imeline inimene, ma tĂ€nan sĂŒdamest 🙂 AitĂ€h Endla teatri tiimine! Eriline tĂ€nu Siimule, pĂŒhendumise eest helikorraldusse – nii kunstilise kujunduse eest etendusel, vĂ€ga vĂ”imas, kui materjali salvestamisel Elina filmi tarvis! VĂ€ga armas, olid tĂ€iega kohal 🙂 Samuti tĂ€nan Ivarit valgustamast 🙂 Suur tĂ€nu ilusa koostöö eest! VĂ€ga vĂ€ga tĂ€nan Dimkat ja Äli etenduse tĂ”lgete eest! AitĂ€h Britt ja Toivo, kes meie kavalehtede printimise, mis jĂ€i ĂŒliviimasele minutile ning butafooria trantspordi nii mĂ€ngleva kergusega korraldasid!
AitĂ€h teile suurepĂ€rased imelised inimesed 🙂 
Esimesed fotod sĂŒndmusest saatsid mulle Ivi ja Airi, aitĂ€h teile tulemast, olemast ja jagamast!

Vasakult: KĂ€rt, Hiie, Kaolina, Ave, Emil, Martin, Evely, Marilii

Rein Agur tuli kohale, vÀgev, aitÀh!

Peale nÀitemÀngu kutsusin lapsi ja huvilisi lavale nukkude ning butafooriaga tutvuma, vÀga armas oli nÀha tuttavaid nÀgusid ja uusi sÔpru:

Kallid vÀiksed sugulased Lili ja Ramses

Lehvitan emale ja Ă”ele 🙂

Kategooriad

Viimased postitused

Otsi